Collageen poeder of collageen tabletten? Wat werkt het beste?

Collageen poeder of collageen tabletten? Wat werkt het beste?

Collageen is in veel verschillende vormen en maten te vinden. Crèmes, tabletten, poeder, sappen en meer. Toch is het voor veel mensen lastig om te bepalen wat wel werkt en wat niet werkt. Als je voor het eerst collageen gaat aanschaffen, dan zal je merken je dat er een goot verschil zit in tabletten en poeders. Niet alleen in de effectiviteit, maar ook in de prijs. Het is belangrijk om dit verschil goed te weten.

In dit artikel vertellen wij je welke vorm van collageen je het beste kunt innemen en welke dosering het meest resultaat geeft.

Collageen tabletten of collageen poeder?

Om het beste resultaat te krijgen uit collageen wordt het aanbevolen om dagelijks 10 gram per dag te nemen. Capsules bevatten vaak maar 600 mg. Je zou dus dagelijks 16 capsules nodig hebben om aan de aanbevolen dosering te komen. Met 10 gram collageen poeder heb je direct de juiste dosering binnen. Daarnaast is collageen poeder gehydrolyseerd collageen. Dit houdt in dat het collageen afgebroken is in kleinere deeltjes en dit zorgt ervoor dat het collageen sneller in je bloed wordt opgenomen. Ook is collageen poeder makkelijker te mengen in water, een smoothie, koffie, thee of zelfs yoghurt! 

Één sachet van Eclat bevat exact 10 gram collageen poeder. Dit sluit perfect aan bij de dagelijkse hoeveelheid die jij nodig hebt. Ze zijn van klein formaat en kunnen overal mee naar toe genomen worden. Gooi er snel nog eentje in jouw tas en maak jouw mix jouw gezonde selfcare drankje overal!

Straal van binnenuit,

Eclát

 

Laat een reactie achter