Wat is viscollageen?

Elk mens heeft collageen in zijn lichaam. Het is een eiwit die structuur geeft aan je haar, huid, nagels, botten, spieren en gewrichten. Het versterkt en houdt je lichaamsdelen soepel. Tot je 25ste maak je collageen gewoon zelf aan, maar vanaf deze leeftijd gaat dat helaas bergafwaarts. Na je menopauze door de overgang gaat de collageen productie zelfs drastisch omlaag! Tijd om extra collageen in te nemen, dus. Bijvoorbeeld in de vorm van vis collageen poeder van Eclat.

Menselijk collageen bestaat uit drie types. Type 1 zit tussen de verschillende huidlagen in en zorgt samen met het stofje elastine voor een elastisch huidje. Type 2 zit dan weer in je gewrichten en botten. Als
laatste hebben we type 3, dat zit in de bloedvaten. Maar wat als je geen dierlijke producten eet? Dan kies je voor vegan collageen van Eclat!

Vis collageen: een aanvulling op je beauty routine

Viscollageen (ook wel marine collageen genoemd) lijkt het meeste op menselijk collageen en wordt daardoor razendsnel opgenomen in ons lichaam. Het is natuurlijk eiwit dat vissen van nature aanmaken. Marine collageen heeft daarnaast nog meer fijne eigenschappen. Genoeg voordelen om viscollageen poeder aan je dagelijkse dieet toe te voegen, maar dat is nog niet alles…

Beste vis collageen poeder 

Vis collageen kopen doe je bij Eclat. Met onze unieke formule hebben wij een viscollageen geproduceerd die aan al je wensen voldoet. En dat met alle eenvoud en gebruiksvriendelijkheid die erbij hoort. We willen namelijk dat jij je mooi kunt voelen zonder dat je uren eerder op moet staan. Niemand heeft tijd (en zin) om in de ochtend urenlang voor de spiegel te staan en met de jade roller een gezichtsmassage te doen, toch?

Wat eclat's collageen uniek maakt is de toevoeging van Hyaluronzuur. Onderzoeken laten zien dat Hyaluronzuur net zo belangrijk is als Collageen. Daarnaast is eclat's collageen aangevuld met 16 vitamines/mineralen zoals Vitamine C, Biotine, Foliumzuur, Zink, Selenium, Ijzer, Magnesium, Koper en veel meer. Alle vitamines/mineralen zijn zorgvuldig geselecteerd voor de voordelen voor je huid, haar, nagels en algehele gezondheid.

Het aanbod marine collageen van Eclat zorgt ervoor dat je huid er altijd op z’n best kan uitzioen. Hoe oud je ook bent. Zo stralend mogelijk ouder worden: daar kunnen onze unieke formules voor zorgen. We hebben
niet voor niet voor de naam Eclat gekozen, want dat betekent in het Frans: stralen van binnenuit. Naast de collageen poeder hebben wij ook nog haar gummies in ons assortiment.

Vegetarisch of veganist?

Eet je geen vis en andere dierlijke producten? Ook daar hebben we een oplossing voor. Namelijk vegan collageen.

Stralend oud worden met Eclat

Oud en jong. Vrouw, man en non-binair. Iedereen kan stralend ouder worden. Wij omarmen diversiteit en maken onze formules voor iedereen die beauty belangrijk vindt. Self-care is grenzeloos. Daarom maken wij betaalbare producten in handige verpakkingen. Ons viscollageen poeder is onderverdeeld in 30 handige zakjes met elk 6 gram collageen. Dit hebben wij aangevuld met zestien vitamines van hoge kwaliteit. Zo hoef je niet meer verschillende supplementen in huis te halen!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over die heerlijke tropische smaak die je laat wegdromen naar een onbewoond eiland midden in de oceaan. Ons marine collageen wordt geproduceerd in Nederland en voldoet daardoor aan de hoogste kwaliteitseisen die er zijn.

Viscollageen kopen? Bestel snel bij Eclat!

Heb je een vraag over ons vis collageen? Klim dan in de pen en stuur ons een e-mail naar info@eclatant-beauty.com. Met meer dan 20,000 tevreden klanten, weten wij zeker dat wij jou het beste kunnen helpen! Bekijk ook vooral onze positieve viscollageen reviews die bevestigen dat ons viscollageen écht is wat jij aan je dagelijkse beauty routine wil toevoegen. Met zoveel voordelen en positieve reviews van eerdere klanten, kun je er namelijk niet omheen. Vis collageen poeder is precies wat jij nodig hebt voor een stralende huid op elke leeftijd. Stralen van binnenuit als nooit tevoren.