Nieuws

DIY: Matcha Gezichts masker

DIY: Matcha Gezichts masker

Een thuismaker om jouw huid gladder en stralender te laten voelen? We are on it. Super gemakkelijk, maar zo effectief – een Matcha gezicht masker!

Het Matcha gezichts masker: waarom?

Matcha groene thee is een populair middel dat bekend staat als het geheim achter de glowing skin van Japanse vrouwen. Het is een geconcentreerde groene thee die 10 keer meer voedingsstoffen bevat dan andere soorten groene thee. Matcha is rijk aan Chlorofyl – bladgroen – waardoor het een perfecte bron van antioxidanten is die helende eigenschappen hebben en kunnen bijdragen aan het bevorderen van de huidkwaliteit. Matcha werkt ontstekingsremmend waardoor het een multifunctioneel ingrediënt is om in je beauty routine op te nemen.

Deze super simpele masker kun je minstens een keer per week gebruiken voor het beste resultaat. Hoe maak je het? Let’s show you:

Wat heb je nodig voor het Matcha gezichts masker?

  • 1 eetlepel Matcha groene thee poeder
  • 1 theelepel honing – helpt de huid te verzachten
  • Een scheutje kaneel – stimuleert de doorbloeding
  • Warm water

Matcha gezichtsmasker aanbrengen? Zo doe je dat!

  • Meng de ingrediënten samen. Gebruik een kwastje om de masker gemakkelijk aan te brengen.
  • Breng het aan op jouw gezicht en hals.
  • Laat het inwerken tot de masker droog is en strak begint aan te voelen – zo’n 20 minuten.
  • Afspoelen en droogdeppen met een gezichtshanddoek.
  • Breng een hydraterende gezichtsserum of nachtcrème aan.

 

Voila, zijdezacht dankzij Matcha!

Vergeet jouw Collageen Beauty Booster niet te mixen om jouw me-time helemaal compleet te maken. Kijk snel in ons assortiment om erachter te komen welke collageen beauty booster bij jou past. Zo hebben wij Vegan collageen en Vis collageen

 

Straal van binnenuit, 

 

Eclat 

Lees verder

5 manieren om je huid winterklaar te maken

5 manieren om je huid winterklaar te maken

Onze huid - een beschermende barrière tegen schadelijke stoffen van buitenaf wordt op de proef gesteld tijdens de seizoenswisseling van warm naar koud weer. De huid reguleert zweet en balanceert de oliepeil in de warmere maanden, en hydrateert en biedt bescherming in de koudere maanden.

Lees verder

Vegan of dierlijk collageen? Wat is het verschil?

Vegan of dierlijk collageen? Wat is het verschil?

Als je collageen online opzoekt, zie je veel verschillende soorten voorbijkomen. Viscollageen en rundercollageen zijn de twee die het vaakst opgezocht worden. Als geïnteresseerde in huidverzorging word je overrompeld door de keuze. Misschien dat deze keuze niet aansluit bij jouw plantaardige/vegan levensstijl. Een lange tijd werden collageen supplementen vooral gemaakt van dierlijke producten. Gelukkig zijn er nu ook opties voor mensen die daar geen behoefte aan hebben.

Lees verder

Collageen poeder of collageen tabletten? Wat werkt het beste?

Collageen poeder of collageen tabletten? Wat werkt het beste?

Collageen is in veel verschillende vormen en maten te vinden. Crèmes, tabletten, poeder, sappen en meer. Toch is het voor veel mensen lastig om te bepalen wat wel werkt en wat niet werkt. Als je voor het eerst collageen gaat aanschaffen, dan zal je merken je dat er een goot verschil zit in tabletten en poeders. Niet alleen in de effectiviteit, maar ook in de prijs. Het is belangrijk om dit verschil goed te weten.

Lees verder

5 tips om je huid jong te houden en om huidveroudering tegen te gaan

5 tips om je huid jong te houden en om huidveroudering tegen te gaan
Bij ouder worden, hoort ook ouder eruitzien. Niet iedereen is even blij met de tekenen van veroudering en het liefst willen we er zo lang mogelijk jong blijven uitzien. De zichtbare tekenen van veroudering uiten zich vaak in: volumeverlies, rimpels en een minder stralende huid. Deze tekenen zien we liever niet verschijnen – die nemen namelijk genadeloos onze jeugdige uitstraling weg.  Lees verder