Rise & Shine: 7 Morning hacks die je moet toepassen!

Rise & Shine: 7 Morning hacks die je moet toepassen!

Of je nou een ‘snoozer bent die liever langer in bed ligt’ of ‘alle socials checkt voordat je je bed uit bent’ type persoon – uit je knusse warme bed komen in de ochtend is soms lastig. We weten allemaal dat het soms wat moeilijker is om die fijne plek te verlaten. Maar hoe sneller jij een ochtend routine ontwikkelt die bij jou past, hoe sneller je het stiekem leuk gaat vinden om jouw dag structureel goed te beginnen.

Door in ochtend de tijd voor jezelf te nemen en het beste van je ochtend te maken, begin je jouw dag perfect. Voor iedereen is het ochtendritueel weer anders. Wij geven je 7 morning hacks om jouw dag fris en fruitig te beginnen.

  • Leg jouw outfit de avond van tevoren alvast klaar of denk er in ieder geval al over na wat je de volgende dag gaat dragen – Dit bespaart super veel tijd. Doe dit vooral ook voor de kleintjes als je kids hebt.
  • Begin jouw dag met een gezond glas water – leg dit de avond ervoor al klaar op jouw nachtkastje
  • Maak voordat je gaat slapen een lijstje voor de volgende dag. Zo vergeet jij niet per ongeluk de essentiële dingen die je deze mooie dag nodig hebt.
  • Zet je wekker een paar minuten eerder (het liefst een kwartiertje) om jouw dag te beginnen met wat selfish time – tijd om te mediteren, van de me-time te genieten of jouw gedachtes en positieve dagelijkse affirmaties voor de nieuwe dag op te schrijven.
  • Zorg dat je jouw slaapkamer laat luchten als je wakker bent geworden en dat je jouw bed daarna weer opmaakt. Believe me, in de avond zal je jouw ‘ochtend-ik’ bedanken. Plus een opgeruimde en frisse kamer straalt rust uit.
  • Slaap op een zijden kussensloop om ’s ochtends met minder pluizig wakker te worden
  • Als laatste, maar zeker niet de minste; probeer de eerste 30 minuten jouw telefoon niet aan te zetten. Word wakker, geef jezelf wat tijd, eet je ontbijt, maak jezelf klaar voor de dag en check dan je telefoon.

Straal van binnenuit,

Eclat

 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.